favorite Betala med Swish
favorite Fri frakt från 500kr
favorite 1-3 dagars leverans

Om oss

Powear startades 2012 av uppfinnaren och entreprenören Sten Trolle. Sten tyckte att det var svårt att hitta högkvalitativa hörapparatsbatterier på nätet och startade därför Powear. Genom åren har vi haft hundratals kunder som i regel blir återkommande. 2020 togs Powear över av OwlHub. Vi har lång erfarenhet av e-handel och kommer fortsätta att driva Powear i samma anda med fokus på kunden.

Vårt mål är fortsatt att erbjuda längsta lyssnartid till lägsta kostnad. Genom våra artiklar så kommer uppmärksama hörselns betydelse samt upplysa om nya innovationer inom ämnet. Vi kommer även ge tips och råd om hur man ska tänka kring olika hörapapparater.

 

Hörapparatsbatterier

Powear säljer batterier för cochlea-implantat (CI) och hörapparater. Vi säljer enbart de bästa kvicksilverfria hörapparatsbatterierna.

När vi beslutade oss för att sälja bra hörapparatsbatterier gjorde vi en noggrann marknadsundersökning där vi testade de flesta batterifabrikaten på marknaden. Vi kunde då konstatera att ZeniPower låg i topp för samtliga batterityper när det gällde kostnad per lyssnartimme. Därför valde vi att endast sälja ZeniPower som vi nu säljer under eget varumärke, PowEar.

Våra hörapparatsbatterier har:

  • Lång livslängd
  • God kvalitet
  • Konkurrenskraftiga priser

 

Ägare

Powear drivs av OwlHub AB 

 

Kontakt

Vid frågor, vänligen kontakta [email protected]